Регистрација - моја сметка

Корисничката сметка е регистрирана во делот “моја сметка” кој се наоѓа во горниот десен агол на страната. Внесете ги потребните информации и потврдете. Ќе добиете потврдна порака назад на Вашата меил адреса. Со регистрација на моја сметка можете да ги промените информациите и да ја следите историјата на нарачки.


Нарачки

Онлајн пазарењето на www.zdrava-nasmevka.mk е дозволено 24 часа дневно, во било кој ден од годината. Со кликнување на опцијата ‘Нарачај’ отварате опис на сите производи во web нарачката. Со одбирање на соодветните производи ги добивате и следниве податоци:
• Име на производот
• Цена на производот
• Опис на производот
• Упатство за употреба на производот
• Содржина на пакувањето
Производот кој ќе го одберете со кликнување на “додади во корпата” оди во корпата за пазарење«. При тоа можете да ја промените состојбата на корпата(можете да го отстраните производот, да додадете нов или да ја смените количината). Сите попусти и трошоци за испорака се наведени.


Нарачка

Процесот на нарачка се одвива во четири чекори:

1. чекор: Пријавете се
Ако не сте пријавени или регистрирани, пред да направите нарачка направете го тоа во овој чекор.

2. чекор: Адреса за плаќање и испорака
Во овој чекор можете да ја наведете адресата за плаќање на сметката, како и евентуално друга адреса за достава на нарачката.

3. чекор: Испорака
Се потврдува испорака со курирска служба.

4. чекор: Можности за плаќање
Можете да одберете помеѓу два начини на плаќање: во готово (при испораката) или вирмански преку банка.КОД НА ВАУЧЕРОТ

Шифрата на ваучерот можете да ја внесете на два начина:
- во полето Кошничка за пребарување во полето "Шифра на ваучерот" кликнете на стрелката на десната страна за да пресметате
или
- Кликнете на ред за проследување. Од десната страна ќе се појави REKAPITULACIJА на нарачката каде шифрата ќе биде внесена во полето Шифра на ваучерот, а за пресметка кликнете на стрелката од десната страна. Купонските шифри не се комбинираат со други погодности/попусти.


СТАТУС НА НАРАЧКАТА

По приемот на Вашата нарачка ќе бидете известени по пат на маил за статусот на нарачката.

нарачката #_____ е примена (кога успешно ќе ја направите нарачката)
нарачката #_____ е во тек (додека ја проверуваме и припремаме нарачката)
нарачката #_____ во очекување на уплата (додека чекаме плаќање на фактура)
нарачката #_____ нарачка (после примањето на нарачката)
нарачката #_____ е вратена (ако купувачот или продавачот не ги исполнат своите обврски)


Пребарување

Го олеснивме пребарувањето со помош на пребарувачот кој се наоѓа во горниот десен агол на страната. За поедноставно пребарување напишете го клучниот термин (име или својство) за производот кој сакате да го побарате. Започнете го пребарувањето така што ќе кликнете на лупата.


ПОМОШ

Во случај на било какви прашања побарајте не на 02/505 32 60 или 078/386306 или пишете ни на contact@zdrava-nasmevka.mk. Ви стоиме на располагање секој работен ден од понеделник до петок од 8:00 до 16:00 часот.