Интердентал дооел на македонскиот пазар е застапник на врвните производи за орална хигиена Curaprox, Jordan, Bluem, Proxy Soft, Edel+White.

Нашата мисија е

Соработка со стоматолози, стоматолошки ординации, аптеки и веледрогерии, учество на стручни конгреси и симпозиуми каде што сакаме да ја подигнеме свеста за важноста на оралното здравје, правилната орална хигиена како и последиците од несоодветната орална хигиена .

Ние веруваме дека единствено правилна механичка контрола на денталниот плак и вистинска мотивација, може доживотно да го зачуваат здравјето на забите и непцата, секако под надзор на специјалист по стоматологија.Локација

ИНТЕРДЕНТАЛ дооел
Георги Поп Христов 2/2-1М, 1000 Скопје


Контакт

Тел.: 02/505 32 60

Моб: 078/386 306

Работно време
Пон.-петок: 08:00–16:00

E-mail
info@interdental.mk

www.interdental.mk