Филтер на производи

Бренд (1)
Карактеристики

Интердентални четки

Заштеда 20%
699,00 ден 559,20 ден
Опции: Жолт, Be you Daydreamer, Зелен, Be you Candy Lover, Портокалов, Be you Explorer, Розев, Be you Challenger, Син, Be you Pure Happiness, Циклама, Be you Rising Star
Заштеда 20%
455,00 ден 364,00 ден
Опција: CPS 011 prime, CPS 06 prime, CPS 07 prime, CPS 08 prime, CPS 09 prime
Заштеда 20%
1.500,00 ден 1.200,00 ден
Заштеда 20%
455,00 ден 364,00 ден
Опција: CPS 405 perio, CPS 406 perio, CPS 408 perio, CPS 410 perio
Заштеда 20%
455,00 ден 364,00 ден
Опција: CPS 505 soft implant, CPS 507 soft implant, CPS 508 soft implant, CPS 512 soft implant, CPS 516 soft implant