Curaprox Black is white Травел сет

КАДЕ И ДА ОДИТЕ СЕКОГАШ ИМАЈТЕ ЧИСТИ И ЗДРАВИ ЗАБИ

920,00 ден
04024
На залиха
+

Чисти заби и здрава насмевка – дома и на патување. Одберете го Black is White travel сетот за патување на Curaprox.

Мека и нежна четка за заби, 10 ml паста за заби со активен јаглен за природно избелување и две големини на Carbon интердентални четкички со држач. Ефикасна и потполна орална хигиена со Curaprox.

Најпотребните Curaprox производи секогаш со Вас – во ранецот, џебот или патната торба. Елегантен сет за патување и мали димензии 9,5 cm x 6 cm.

Содржи:

  • CS Black is white четка за заби: Ефикасно ги отстранува забните наслаги и е исклучително нежна со забите и непцата.
  • Curaprox Black is white паста за заби, 10 ml: Ги чува и негува забите и непцата. Нежно и ефикасно избелува.
  • Интердентални четкички Carbon S и М, со држач. За ефикасно чистење на интерденталните простори

- Сет за патување

Содржи:

- Curaprox black is white - четка за заби

- Curaprox black is white - паста за заби 10 ml

- Интердентални четкички Carbon S и М со држач

- Кутија за чување