CURAPROX

CURAPROX

Curaden AG е швајцарска компанија, пионир во развојот на производи за зачувување на оралното здравје и индивидуална дентална профилакса. Брендот CURAPROX во соработка со стоматолошките професионалци, создава производи кои имаат една единствена цел: доживотна грижа за здравјето на забите и непцата.

Нашата долгогодишна соработка со швајцарските дентални професионалци создаде богат фонд на знаење за техниката на четкање на забите и правилното одржување на оралната хигиена- како и создаде производи кои се прифатливи, ефикасни и атрауматски за оралните ткива. Асортиманот на CURAPROX опфаќа се што е потребно за доживотно зачувување на оралното здравје, четки за заби за возрасни и деца, интердентални четкички, четки за соло техника, забни конци, цуцли лажалки и глодалки, и средства за дополнителна орална хигиена.

Седиштето на Curaden AG е во Криенс во близина на Луцерн. Сите производи на CURAPROX се осмислении и развиени во Швајцарија уште од 1972 година.

Travel set Curaprox
Заштеда 20%
699,00 ден 559,20 ден
Опции: Жолт, Be you Daydreamer, Зелен, Be you Candy Lover, Портокалов, Be you Explorer, Розев, Be you Challenger, Син, Be you Pure Happiness, Циклама, Be you Rising Star
CURAPROX сет: Black is White
Заштеда 20%
1.500,00 ден 1.200,00 ден
CPS 07 prime
Заштеда 20%
455,00 ден 364,00 ден
Опција: CPS 011 prime, CPS 06 prime, CPS 07 prime, CPS 08 prime, CPS 09 prime
Сет за ортодонција CURAPROX ORTHO KIT
Заштеда 20%
1.500,00 ден 1.200,00 ден
CURAPROX CS 12460 VELVET
Заштеда 20%
395,00 ден 316,00 ден
CURAPROX Perio Plus+ Balance
Заштеда 20%
560,00 ден 448,00 ден
CURAPROX Enzycal 1450
Заштеда 20%
340,00 ден 272,00 ден
CURAPROX Baby ортодонтска цуцла, големина 1
Заштеда 20%
680,00 ден 544,00 ден
Боја: Сина, Розева, Портокалова
CURAPROX Perio Plus+ Protect
Заштеда 20%
560,00 ден 448,00 ден