Jordan

Jordan

Jordan производите за орална хигиена веќе десетици години се грижат за здравата насмевка на нивните корисници. Токму поради тоа оваа скандинавска компанија се смета за иноватор и важна алка во синџирот за развој на нови производи за лесно и квалитетно одржување на оралното здравје. Сите четки за заби на Jordan се со исклучително поволна цена и осмислен дизајн. Овој бренд опфаќа и дополнителни средства за чистење на интерденталните простори како забни конци и интердентални четкички. Се грижат за оралната хигиена наутро и невечер.

Jordan Step 1
Заштеда 20%
160,00 ден 128,00 ден
Jordan Denture четка за протези
Заштеда 20%
210,00 ден 168,00 ден
Jordan Step 2
Заштеда 20%
180,00 ден 144,00 ден
Jordan Green Clean Cavity Protection
Заштеда 20%
190,00 ден 152,00 ден
Jordan Expand
Заштеда 20%
180,00 ден 144,00 ден
Jordan Easy Slide
Заштеда 20%
180,00 ден 144,00 ден
Jordan Step 3
Заштеда 20%
180,00 ден 144,00 ден
Jordan Green Clean забен конец
Заштеда 20%
190,00 ден 152,00 ден