Jordan Step 3 детска четка за заби-2 парчиња

Детска четка за заби за чистење на млечните и трајните заби на возраст од 6 до 9 години.

255,00 ден
21007
На залиха
+

Влакната на четката за заби Jordan Step 3 се посебно дизајнирани за четкање на млечните и трајните заби, за деца на возраст од 6 до 9 години. Модерниот дизајн на дршката овозможува забава во четкањето, како кај принцезите така и кај малите спортисти.

Предности на четката за заби Jordan Step 3:
- Заоблената глава со меки влакна и вметнатата соло четкичка е идеална за оптимално чистење на млечните и трајните заби.
- Со индикатор за потребната количина на паста за заби
- Округлата дршка овозможува правилно држење при четкањето како за возрасните така и за децата.

Jordan Step by Step 3 четката за заби доаѓа во комбинација со заштитно капаче или привезок.

Производител: Lilleborg AS, Норвешка

  • Поставете ја четката за заби така што половина од влакната ќе ги
    покриваат непцата, а другата половина забите
  • четкајте со мали кружни движења. На овој начин густите и тенки влакна ефикасно ќе ги исчистат наслагите помеѓу работ на непцето и забот.

2 парчиња Jordan Step 3 детска четка за заби

Препорачуваме