Edel+White

Edel+White

Наша цел е да Ви понудиме висококвалитетни
производи за орална хигиена, кои се дизајнирани да бидат едноставно и ефикасно
решение за секој проблем.

Edel+White Expanding Superfloss
Заштеда 20%
272,00 ден 217,60 ден
Edel+White Flosserpik Lighthouse
Заштеда 20%
5.500,00 ден 4.400,00 ден
Edel+White Osmotonic
Заштеда 20%
289,00 ден 231,20 ден
Edel+White Flosserbrush PRO-GUMS, ultrasoft
Заштеда 20%
260,00 ден 208,00 ден