Curaprox Травел сет

КАДЕ И ДА ОДИТЕ СЕКОГАШ ИМАЈТЕ ЧИСТИ И ЗДРАВИ ЗАБИ

720,00 ден
04005
На залиха
+
 • View all variations as list

Чисти заби и здрава насмевка – дома и на патување. Одберете го Travel сетот на CURAPROX.

Мека и нежна четка за заби, 10 ml паста за заби со природни ензими за белење и две големини на интердентални четкички со држач. Ефикасна и потполна орална хигиена со CURAPROX.

Најпотребните CURAPROX производи секогаш со Вас – во ранецот, џебот или патната торба. Елегантен сет за патување во весели бои и мали димензии 9,5 cm x 6 cm.

Содржи:

 • CS 5460 четка за заби: Ефикасно ги отстранува забните наслаги и е исклучително нежна со забите и непцата.
 • CURAPROX [BE YOU.] паста за заби, 10 ml: Ги чува и негува забите и непцата. Нежно и ефикасно избелува.
 • CPS prime интердентални четкички, со големина од 07 (црвена) и 09 (жолта). За ефикасно чистење на интерденталните простори

Сетови со 6 различни пасти за заби:

 • Син сет за патување - содржи Be you Pure Happiness паста за заби: со вкус на праска и кајсија, 10 ml
 • Розев сет за патување - содржи Be you Challenger паста за заби: со вкус на џин тоник, 10 ml
 • Циклама сет за патување - содржи Be you Rising Star паста за заби: со вкус на грејпфрут и бергамот, 10 ml
 • Зелен сет за патување - содржи Be you Candy Lover паста за заби: со вкус на лубеница, 10 ml
 • Портокалов сет за патување - содржи Be you Explorer паста за заби: со вкус на јаболко и алое вера, 10 ml
 • Жолт сет за патување - содржи Be you Daydreamer паста за заби: со вкус на капина, 10 ml

- Сет за патување

Содржи:

 • CS 5460 четка за заби: Ефикасно ги отстранува забните наслаги и е исклучително нежна со забите и непцата.
 • CURAPROX [BE YOU.] паста за заби, 10 ml: Ги чува и негува забите и непцата. Нежно и ефикасно избелува.
 • CPS prime интердентални четкички, со големина од 07 (црвена) и 09 (жолта). За ефикасно чистење на интерденталните простори

Препорачуваме