Curaprox CS 5460 ultra soft - Hento Toto edition (2 парчиња)

Ефективно ги отстранува забните наслаги,дури и таму каде започнува воспалението, на работ помеѓу непцето и забот.

720,00 ден
01053
На залиха
+

Фантазијата нема граници. Прашалникот и извичникот на влакната на четката се тука да ја разбудат фантазија за невозможната и недостижната авантура.

Главата на четката има 5460 меки и густо распоредени Curen® влакна, исклучително нежни кон забите и непцата но не и кон денталниот плак. Пробајте ја и почувствувајте ја беспрекорната чистота на забите. 

  • Нежни Curen® влакна 
  • Ефикасно четкање благодарение на 5460 густо распоредени Curen® влакна со дијаметар од 0,1 mm.
  • Мала компактна глава која достигнува до тешко достапните места.
  • Осум аголна дршка помага во четкање под агол од 45 степени.      
  • Произведени во Швајцарија.

Четката за заби Curaprox CS 5460 ефикасно и темелно го отстранува денталниот плак без опасност од повреда на непцата. Ултра меките и густи Curen® влакна се поцврсти од најлонските влакна и го задржуваат својот облик и форма дури и кога се влажни.

Предности на четката за заби CURAPROX CS 5460:
- 5460 ултра меки Curen® влакна
- мала компактна глава
- осумаголна дршка за лесно држење

Производител: Curaden International AG, Швајцарија

  • Поставете ја четката за заби така што половина од влакната ќе ги
    покриваат непцата, а другата половина забите
  • четкајте со мали кружни движења. На овој начин густите и тенки влакна ефикасно ќе ги исчистат наслагите помеѓу работ на непцето и забот.

 2 x Curaprox CS 5460 ultra soft четка за заби

Препорачуваме