Curaprox CS 5460 ultra soft - Watermelon (2 парчиња)

5460 ultra меки CUREN® влакна за нежно и ефективно отстранување на забните наслаги.

720,00 ден
01071
На залиха
+

CURAPROX CS 5460 ultra soft Watermelon 2/1 лимитирано издание на четки за заби, кои подеднакво меко и ефективно ги отстрануваат забните наслаги исто како и вообичаеното пакување CS 5460 четки. Со нежно четкање и употреба на минимален притисок. четката ја задржува својата форма и цврстина, а благодарение на малата и компактна глава овозможува едноставен пристап до сите тешко достапни места во устата.

Содржи 5460 ултра меки CUREN® влакна со дијаметар од 0,1 mm.

Четката има осумаголна дршка која овозможува лесно држење и поставување на влакната под агол од 45 степени при четкањето.

Лимитираното пакување содржи две четки за заби CS 5460 Fox&Bunny edition.

Предности на четките за заби CURAPROX CS 5460:
- 5460 ултра меки CUREN® влакна
- мала компактна глава


- осумаголна дршка за лесно држење

Производител: Curaden AG, Швајцарија

  • Поставете ја четката за заби така што половина од влакната ќе ги
    покриваат непцата, а другата половина забите
  • четкајте со мали кружни движења. На овој начин густите и тенки влакна ефикасно ќе ги исчистат наслагите помеѓу работ на непцето и забот.

2 CURAPROX CS 5460 ultra soft четки за заби